Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit 2 yıllık imzalanacak olan sözleşme ile ilgili açıklamalarda bulundu.

FENERBAHÇE İLE VOLKAN'IN BİR SORUNU OLMAZ

Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit; "Volkan Demirel konusunda haberleri sizden duydum. Volkan Demirel 2000 yılında Fenerbahçe ile sözleşme imzalamıştır sonrasında da her zaman devam etmiştir.Ömrünü Fenerbahçe'ye adayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Bunları daha önce de ifade ettim. Fenerbahçe ile Volkan'ın bir sorunu olmaz.Bunun dışında başka şeylerin konuşulması doğru değildir. Fenerbahçe kulübü imzala der imzalar. Yıllardır böyledir, boş mukaveleye imzalar başkan gerekeni takdir eder." ifadelerini kullandı.

BUFFON BUNU YAPABİLİYORSA VOLKAN'DA YAPABİLİR 

Demirel'in menajeri Erdinç Şehit; "Ben bunu daha önce de açıklamıştım. Volkan için daha uzun yıllar var. Bana göre 40 yaşına kadar oynar. Kendine iyi bakan bir insan. Buffon bunu yapabiliyorsa Volkan da yapabilir."

GENÇ OYUNCULARI BULMAK VE ÜRETMAK LAZIM

"Genç oyuncuları bulmak ve üretmek lazım. Hazır olan oyuncuya menajerlik yapmak kolay. Bizimde 15-16 yaş grubunda çalıştığımız oyuncular var.Bu oyuncular Milli Takımlara gidiyor. Bilinmeyen oyuncuları da çıkartmak lazım. Onları da hazırlıyoruz. "