İlk olarakt UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerini geçerek gruplara kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor. Sportif Direktör Damien Comolli, 3 oyuncunun transferini bitirmek için Londra'ya uçtu. 

BAMBA İLE GÖRÜŞTÜ, ADA'YA GEÇTİ

Önceki gün Saint Etienne'le sözleşmesi sona eren Jonathan Bamba ile ilgili görüşmeler için Fransa'ya giden Sportif Direktör Comolli, rotasını adaya çevirdi. Comolli Fransa'dan direkt olarak Londra'ya geçti.

LONDRA'YA KAMP KURDU

Dünü Londra'da geçiren Comolli, birçok menajerle temas kurdu. Sözleşmesi biten ve kiralık oyunculara öncelik veren Fransız sportif direktörün üç oyuncuyla ilgili temaslarını yoğunlaştırdığı öğrenildi.

TRANSFER LİSTESİNDEKİ 3'LÜ

Bu isimler Tottenham'dan Vincent Janssen, Chelsea'den Marco van Ginkel ve Arsenal'dan Jack Wilshere.

JANSSEN VE GINKEL İÇİN OLUMLU CEVAP

Sezonu Fenerbahçe'de tamamlayan Janssen ve 1 yıllığına PSV'ye kiralanan Van Ginkel için yeniden kiralama konusunda Tottenham ve Chelsea kulüplerine fikir soran Comolli, her iki cepheden de olumlu yanıt aldı.

BİR SÜRE SONRA GERÇEKLEŞECEK

Hem Janssen hem de Van Ginkel için bir süre daha beklenecek. Şayet bonservisle almak isteyen talipler çıkmazsa kiralama gerçekleşecek.

JACK WILSHERE İÇİN TEK ENGEL VAR

Arsenal ile sözleşmesi sona eren Jack Wilshere'i bedelsiz kadrosuna katmayı planlayan Kanarya'nın önündeki tek engel, Premier Lig'den taliplerinin olması.

WILSHERE, TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Wilshere'in İngiltere'den gelecek teklifleri değerlendirmek istediği, olmazsa Ada dışına çıkacağı ifade edildi. Ayrıca Arsenal, yıldız orta saha oyuncusu Jack Wilshere ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Kaynak - Akşam