Beşiktaş derbisi öncesi son dakika gelişmesi... Fenerbahçe, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile erkek basketbol takımı başantrenörü Zeljko Obradovic ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Dünya basketbol tarihinin en başarılı antrenörlerinden biri olan, Erkek Basketbol Takımımızla bir çok başarıya imza atarak hem kulübümüzü hem de ülkemizi gururlandıran ve  2013-2014 sezonundan bu yana takımımızın baş antrenörlüğü görevini üstlenen, Zeljko Obradovic, teknik ekibi ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Maurizio Gherardini ile kulübümüz arasında, 3 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Baş antrenörümüz Zeljko Obradovic ve ekibiyle yapılan anlaşmayla ilgili, 6 Aralık Salı günü saat 14:00’te, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bir imza töreni düzenlenecektir. Yapılan anlaşmanın, kulübümüz, camiamız ve Türk Basketbolu için hayırlı olmasını diliyoruz.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde yapılan bir sponsorluk anlaşmasında Ozan Balaban, Obradovic ile anlaşmaya vardıklarını duyurmuştu. Başkan Aziz Yıldırım da "Haftaya biter" diyerek resmi anlaşmanın müjdesini vermişti.