Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Feyenoord karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Hollandalı teknik adamın açıklamaları şu şekilde:

"Kazanmayı biz hakettik"

İlk olarak çok iyi bir takım karşısında kazanmayı hakettiğimizi söyleyebilirim. Rakibimizin oynamasına izin vermedik. Özellikle orta sahada çok iyiydik. Onlara pozisyon vermedik. Malesef bir gol atabildik. Çok fazla fırsat da bulduk ama ben oyun ve mücadeleden çok memnunum. Çalışma arzumuz yüksekti.

"Orta sahadan çok memnunum"

Oynamayan oyuncularımız her zaman fazladan antrenman yapıyorlar ancak Ozan Tufan, Josef gibi oyuncular her zaman sırasını beklemek zorudna kalıyor. Bugün hem Ozan hem de Josef ve Mehmet'in performanslarından çok memnunum...

"İki güne kadar yetiştirmemiz lazım"

Takım 11 kişiden değil, büyük bir kadrodan oluşur. Herkese ihtiyacımız var ve olacak. Hafif sakatlıkları olan oyuncularımız var ve pazar gününe kadar onları yetiştirmemiz lazım. Bu akşam, geçen hafta ve ondan önceki hafta oynadığımız oyun gerçekten çok iyiydi.

"Van Bronckhorst'la kendimi kıyaslayamam"

Dick Advocaat da Van Bronckhorst da sahada oynamıyor. Burada birçok etken var. Bu Fenerbahçe ve Feyenoord arasında bir mücadeleydi, dolayısıyla iki teknik adam arasında bir kıyaslama yapamayız.

"Emenike adım adım..."

Bu akşam Emenike'nin oyunu çok iyiydi. Adım adım yoluna devam ediyor. Hem hızı hem de attığı golle çok önemli işler yaptı. Hemen hemen her maçta gol attı zaten...

"Volkan Şen iddialarını çıkaran tam anlamıyla aptaldır"

(Volkan Şen'in psikolojik desteğe ihtiyacı var dediği yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak) Bunu okuduğunuzda inandınız mı? Benim adıma, benim Volkan Şen'le ilgili en düşündüğümü nasıl yazabilirler? Bunu yazan tam anlamıyla aptaldır. Ben bir oyuncuyla ilgili bir şey demem gerekirse ben onun yüzüne söylerim. Volkan'dan da böyle bir talep bana gelmedi. Gelseydi "Sen deli misin?" derdim.