Meksikalı stoper, “Sezon sonunda oturup ailemle konuşacağız ve bir karar alacağız. Kimseye kapıları kapatmadım, bir süre daha kariyerime Avrupa’da devam etmek istiyorum. Şu anda dünyanın en iyi liginde İspanya’dayım” yorumunda bulundu.

Sezon başında Fenerbahçe’nin kadrosuna katılan ancak vasatı aşamayıp İspanya’ya giden savunma oyuncusu Diego Reyes, kariyeriyle alakalı flaş açıklamalar yaptı.

Meksikalı futbolcu, sezon sonunda kariyeriyle ilgili bir karar alacağını anlatıp, “Ben asla kimseye veya herhangi bir kulübe kapılarımı kapatmadım. Sezon sonunda bir karar vereceğim. Benim isteğim bir süre daha Avrupa’da kalmak. Ailemle oturup konuşacağız ve bir karar alacağız. Nereye gitmem gerektiğini birlikte analiz edeceğiz” dedi.
 
Fenerbahçe’deki durumuna da değinen Reyes, “Şu an İspanya’da bulunduğum durumdan dolayı keyif alıyorum, mutluyum. Artık daha profesyonelim. Dünya Kupası’na katılamamak beni oldukça olgunlaştırdı. Daha sonra Türkiye’ye Fenerbahçe’ye gittim. Fenerbahçe’ye istekli gitmiştim ama istediğim gibi olmadı. Şu anda da bana göre dünyanın en iyi ligi olan La Liga’da oynuyorum” ifadelerini kullandı.



Kaynak:Milliyet