Fenerbahçe'de başkan Ali Koç’un her konuşmasında, “gelecek sezon şampiyonluğun bir numaralı adayıyız” sözleri karşısında Ersun Yanal öncelikle takımda kesin olarak görmek istemediği isimleri yazdı.

Gelecek sezon 24 kişilik bir kadro düşündüğünü belirten Yanal şu anda olduğu gibi 32 kişiyle çalışmak istemediğinin altını çizdi.

Yanal gelecek sezon kadro şişirilmeden 3 kaleci, 2’şer sağ ve sol bek, 4 stoper, 2 ön libero, iki 8 numara, 2 oyun kurucu, 2’şer kanat oyuncusu ve 3 forvetle çalışmak istediğinin altını çizdi.

* Başkan Ali Koç’un aksine Yanal; Volkan’ın kalmasını istedi. Harun ve Berke’nin kendisine yetmeyeceğini yazdı.

* Isla ile Dirar’ın sağda yeterli olacağını Şener’le sözleşme yenilenmesini istemediğini iletti.

* Hasan Ali’nin yanına bir sol bekin yeterli olacağını, İsmail’le sözleşme yenilenmesinin gereksiz olduğunu açıkladı.

* Skrtel en azından bir sezon daha kalırsa mutlu olacağını, Roman’ı istemediğini, Sadık ve Serdar’ın yanına Skrtel’in durumuna göre bir veya iki stoper almak zorunda kalabileceklerinin altını çizdi.

* Mehmet Topal’dan memnun olduğunu, Jailson hakkında olumlu görüş bildiremeyeceğini, satılabilmesi durumunda bu performansı devam ederse Ozan’ı düşündüğünü aksi taktirde Jailson’la devam etmektense Oğuz Kaan’ı rotasyonda kullanabileceğini belirtti.

* Elif ve Tolgay’ın orta sahada yeterli olacağını Tolga Ciğerci’nin kendilerine bir faydası olamayacağına inandığını ileti.

* Zajc ve Mehmet Ekici’nin 10 numara mevkiinde kendisi için yeterli olacağını Alper’in satılıp, Ferdi’nin kiralanabileceği raporunu yazdı.

* Ayew’i istemediğini, Moses’ın yanına bir sağ kanat oyuncusu alabileceklerini ama Şener’in durumuna göre Dirar’ı o bölgede kullanabileceğini söyledi.

* Valbuena kalsa da ayrılsa da sol kanada mutlak bir takviyeye ihtiyaçları olduğunun altını çizdi. Valbuena giderse, Alper’i rotasyonda kullanabileceğinin  altını çizdi.

* Frey ve Slimani’nin kendilerine herhangi bir faydası olmadığını, Soldado’ya güvenerek yola çıkamayacağını, çok zorda kalınırsa İspanyol forvetin kadroda tutulabileceğini raporuna ekledi.





Kaynak:Fotospor