Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bursaspor maçı öncesi futbolculara resmen gözdağı verdi. Koç, ilk yarıda yaşananları büyük bir kabus olarak nitelendirirken ikinci yarıda bunun telafi edilmesini istedi.

Futbolcularla bir araya gelen Koç şunları söyledi:

"Süper Ligin dibindeyiz ama aldığınız ücretlerde en üstteyiz. Kulübün maddi sorunları var ama bunları size yansıtmıyoruz. Bu takım için 'Fenerbahçe tarihinin en kötü kadrolarından biri' diyorlar. Yabancı kalitesinin de aynı şekilde. 'Roberto Carlos, Ortega, Alex'in Fenerbahçe'sinden düşülen şu duruma bakın' diyorlar. Siz bu kadar kötü bir kadro musunuz? Kendisine bunu layık gören lütfen bizi daha fazla uğraştırmasın, konuşalım ve ayrılalım. Bu takımda gelecek sene kimin kalacağı sizin elinizde. Bundan sonra mazaret kabul etmiyorum. Sorun istemiyorum. Çalışmayan, elinden geleni yapmayan, takım içinde en ufak huzursuzluk çıkartan, hocasının sözüne gitmeyen bunun cezasını çeker. Ya başarılı olursunuz ödül alırsınız, ya başarısız olmaya devam edersiniz ceza alırsınız. Ortası yok."

Ersun Yanal'da tatlı-sert konuştu

Başkan Ali Koç konuşmasını bitirip ayrıldıktan sonra Ersun Yanal söz aldı. Bir anda Başkan'ın sert üslubundan sonra modları düşen futbolculara bunu hakettiklerini söyledi.
Eskiyi unutmalarını isteyen Yanal şöyle dedi:

"Geçmişi unutun. Artık bugün ve yarın var. Çalışan karşılığını alacak. Çalışmayan da...Gelecek sene de bizimle beraber kimler olacak onu siz belirleyeceksiniz. Buraya yıldız futbolcu, eski futbolcu, abi futbolcu kaprisi çekmeye gelmedim. Yanlış yapan sonuçlarına katlanır. Bu kadronun kalitesinin ne kadar yüksek olduğunu ben biliyorum. Hepiniz üst düzey oyuncularsınız. Bunu sahaya yansıtmanın zamanı geldi. Lütfen Fenerbahçe'ye ve kendinize yakışanı yapın."


Kaynak:Fotospor