Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow'un hafta sonunda Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği merak konusu oldu. Adalelerindeki ağrı nedeniyle Fenerbahçe'nin bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idmanına çıkamayan siyahi forvet oyuncusunun ilk etapta MR'ının çekilmesi planlandı. Ancak kulüp doktorları yaptıkları kontrolden sonra MR'a gerek duymadı.

Sow'un milli takım maçları nedeniyle aşırı yorgunluk yaşadığı ve buna bağlı olarak adalelerinde şiddetli ağrı hissettiği ifade edildi. Senegalli oyuncunun bu nedenle dinlendirildiği ifade ediliyor.

Milli takım arasında Ozan Tufan ve Salih Uçan'ın sakatlık haberleriyle keyiflerin kaçtığı Fenerbahçe'de, Sow'dan gelen kötü haber de moralleri bozmuş durumda. Bilindiği üzere ciddi sakatlakları nedeniyle Fernandao ve Jeremain Lens de bir süre daha çubuklu formayı giyemeyecek.

Advocaat çalışmaya başladı

Moussa Sow'daki tatsız gelişme sonrası teknik direktör Dick Advocaat'ın, alternatif planlar üzerinde durması bekleniyor. Hollandalı teknik adamın Aytemiz Alanyaspor maçında sahaya süreceği 11 de şimdiden merak konusu olmaya başladı. Kulüp doktorlarının Sow'u maça yetiştirmek için çaba gösterdiği öğrenildi.