Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu ,Lozan maçı sonrası açıklamalarda bulundu.Cocu ,Sarı-Lacivertli ekibin kaptanlarından Mehmet Topal'a övgüde bulunurken transfer açıklamasında da bulundu.

İşte Cocu'nun açıklamaları;

"Çok sayıda taraftarımız bizim yanımızdaydı. Onların burada olması güzel bir ortam oluşturdu. İlk yarıda istediğimiz gibi bir oyun sergilemeye çalıştık. Gol atmakta hala bazı zorluklar yaşıyoruz ama inanıyorum ki bunu geliştireceğiz. İkinci yarıda çok geniş alanlar bıraktık ve böyle güzel golleri de kalemizde golleri görmüş olduk.
Sahanın boyunu uzatmamamız gerekiyordu. Skor bizim için önemli fakat daha çok uzun süredir antrenman yapmıyoruz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Egolarımızı kenara bırakmalıyıız. Bugün Mehmet Topal'ın yaptığı da oydu. İkinci yarı kaptanlık bandı onda değildi ama sahada kaptanlık davranışını gösterdi. Çok iyi bir iş çıkardı. Bu takım, bütün halinde değerlendirilmeli. Onun bu çalışma azmi de güzel bir örnekti."

"Çok çalışıyoruz. Hangi pozisyonlarda oyunculara ihtiyacımızın olduğunu biliyoruz. Önümüzde sınırlamalar var ama doğru kararı verebilmek için zamanımızı iyi kullanmaya çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi elemesine kadar bir oyuncu alırsak, elimizden gelen her şeyi yaparız. Önümüzdeki iki haftaya göre bunu değerlendireceğiz. Takım için önemli maçlar bizi bekliyor."