Comolli'yi yıllarca yakından takip eden Daily Star gazetesi muhabiri Simon Mullock ve Ouest France gazetesi muhabiri Nicolas Mangeard,büyük ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Damien Comolli'nin Arsenal, Tottenham ve Liverpool'da çok başarılı işlere imza atacağının altını çizen İngiliz muhabirler 'Comolli, Fenerbahçe'ye hangi teknik dikektörü getirebilir?' sorusunun yöneltilmesi üzerine;

 "Teknik direktör olarak kafasındaki isim Juande Ramos olur. Çünkü Tottenham'da birlikte çok uyumlu çalıştılar. Ayrıca Ramos iki yıldır boşta ve dinlendi. Yeniden büyük başarılara imza atmak için Fenerbahçe'ye seve seve gelir" yanıtını verdi.

İngiliz muhabir Mullock'a bu kez 'Comolli, futbolcu olarak Fenerbahçe'ye kimleri getirebilir?' sorusu üzerine ise Daily Star gazetesi muhabiri Mullock, "Comolli, futbolcu seçimlerinde, yani transferde hedefi her zaman tam 12'den vurur. Transfer ajandası çok geniştir.

Yıldızları ikna etme konusunda tam bir kurttur. Schalke'den Konoplyanka, Milan'dan Nikola Kalinic olabilir" şeklinde yanıt verdi.



St. Etienne şehrinin de içinde bulunduğu Lorie bölgesinde yayınlanan Ouest France gazetesinden muhabir Nicolas Mangeard'a da Comolli ile ilgili sorulan sorular üzerine ise; Özellikle Fenerbahçe'ye hangi futbolcuları transfer edebileceği ile ilgili bilgiler verdi.

Muhabir Mangeard, "Chelsea'de tutunamayan ama kaliteli bir stoper olan Kurt Zouma, Wolfsburg'da düşüşe geçen Josuha Guilavongui isimlerini verebilirim" yanıtını verdi.




Kaynak: Fotomaç