ÖZGÜVEN GELDİ


Sarı lacivertliler iyi oynamasa da takımın özgüveninin geri gelmesi ve maç önü ve sonundaki soyunma odası atmosferi teknik direktör Cocu'yu son derece mutlu etti. Özellikle maç sonunda oyuncuların kenetlenmesi Samandıra'daki sorunların rafa kaldırılmasına neden oldu. 

BENZIA KAZANILDI

Cezayirli oyuncu Benzia'nın daha ilk maçında skora etki etmesi ve pas kanallarını çok iyi kullanması takımdaki önemli bir sorunu çözdü. Lille'den transfer edilen Benzia'nın maçta 4 önemli şut pas vermesi sarı lacivertlilerin uzun yıllar sonra eksikliğini duyduğu tarzda bir oyuncuya kavuştuğunu gösterdi.

ELJIF KAZANILDI

Oyuna sonradan girerek maçın kazanılmasını sağlayan golü atan Eljif Elmas 18 yaşında olmasına rağmen takımın bir parçası olmuş durumda. Bu durum Cocu'yu son derece mutlu ediyor. Eljif'i daha çok sol kanatta kullanacak olan Cocu bu oyuncudan büyük beklentiler içinde. 

HARUN SEVİNCİ

Fenerbahçe'de Volkan'ın sezona düşük form durumu ile başlaması sonrası takımda kaleci sorunu konuşuluyordu. Harun'un Konyaspor maçında çok önemli kurtarışlar yapması tüm camiayı sevindirdi. Harun ile birlikte kaleci sorununun ortadan kalktığını düşünen sarı lacivertliler tecrübeli kalecinin performansından son derece mutlu. 

YÖNETİM RAHATLADI

Kötü skorlar nedeniyle son derece üzgün olan sarı lacivertli yönetim de Dinamo Zagreb ve Beşiktaş maçları öncesi büyük moral kazandı. Sarı lacivertlilerin yönetim kurulu yapılan bir üyeleri büyük sevinç yaşadı ve rahatladı. 


Kaynak - Hürriyet