Süper Lig'de Bursaspor'u yendikten sonra Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Kayserispor'a kaybeden Fenerbahçe yarın Atiker Konyaspor ile deplasmanda mücadele edecek. Kanarya'nın tek isteği 3 puan..

Teknik direktör Phillip Cocu da milli arada rakibin analizini yaptı. Atiker Konyaspor'un maç videolarını saniye saniye, geri sararak izleyen Hollandalı çalıştırıcı rakibin zayıf noktalarını tespit etti..

47 yaşındaki teknik adam, oyuncularına da bunları aktardı. Phillip Cocu, galibiyet için öğrencilerinden maç boyunca disiplinden kopmamalarını isterken, Atiker Konyaspor'un eksiklerinin üzerine gidilmesini emretti..

İşte Phillip Cocu'nun analizi sonrası deplasmanda Atiker Konyaspor'u yıkma planı:.

1- Atiker Konyaspor ceza sahasının önünü iyi kapatamıyor. Özellikle yay üzerine düşen topları kovalayamıyorlar. Bu topları alıp atak sürekliliğini sağlayabiliriz..

2- Yenik duruma düşsek bile moralinizi bozmayın. Rakibimiz saha içi dengeyi kolay sağlayamıyor. Verdikleri açıkları her an değerlendirmeye hazır olun..

3- Hücum oyuncuları defansa yardım ederken çok sakar. Tehlikeli noktalarda fauller yapıyorlar. Duran topları doğru şekilde kullanırsak, gol çıkarabiliriz..

4- Kazanılan duran toplar önemli. Çok iyi ortalar yapmalıyız. Yerleşim sıkıntısı yaşıyorlar. Onların bu açıklarını değerlendirmemiz için birçok fırsat olacak.




Kaynak:Fotomaç