Fenerbahçe'nin geçen sezonun başında transfer ettiği Kjaer, Avrupa’nın devlerini peşinden koşturmaya devam ediyor. Avrupa Şampiyonası’nda boy gösteremese de sarı-lacivertli formayla Avrupa Ligi’ndeki performansıyla dikkat çeken Danimarkalı’ya İtalya’dan talip çıktı.

7 milyon 650 bin Euro ödenerek alınan 27 yaşındaki futbolcu, bir süredir kendisini isteyen Inter yetkilileriyle önceki günlerde görüştü. Bir günlüğüne Çizme’nin yolunu tutan ve Milano’da İnterlilerle masaya oturan oyuncuya “Planlarımızı sezon sonu seni Inter’e getirmek üzerine yapıyoruz” şeklinde bir teklif yapıldı.

İnter cephesinden gelen bu sözlere “Benim açımdan herhangi bir sıkıntı bulunmuyor. Ancak kulübümle devam eden bir sözleşmem var. Bunun için öncelikle F.Bahçe yönetimiyle anlaşmanız lazım” yanıtını veren başarılı savunmacı, Çizme’ye yeşil ışık yaktı.

ÖNERİ 12-15 MİLYON

Oyuncunun bu sözleri karşısında iyice umutlanan Serie A temsilcisinin yetkililerinin yeni yılın ilk aylarında Türkiye’ye gelmeyi planladığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerle anlaşma zemini arayacak olan Inter cephesinin Simon Kjaer’in bonservisi için 12-15 milyon Euro arasında bir para önereceği tahmin ediliyor.

Hatırlanacağı gibi Corriere dello Sport gazetesi de bir süre önce Kjaer’in adını bu kez AC Milan’la yan yana yazmış, yıldız stoperin İngiltere’den Manchester United’ın takibinde olduğuna dikkat çekmişti.

Kaynak : Fanatik