Sarı-Lacivertli takım sezon başından bu yana performansları nedeniyle eleştirilen golcülerinden kalan 8 haftalık bölümde de beklediği katkıyı alamayacak. Kanarya'nın santrforlarından Michael Frey dün Almanya'da kasığından operasyon geçirdi ve uzun süre takımdan ayrı kalacak.

SLİMANİ DEFTERDEN SİLİNDİ

Frey'in görev yapamayacağı Fenerbahçe, İslam Slimani'den de uzun süredir faydalanamıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, performansını beğenmediği Cezayirli futbolcuyu uzun süredir kadroya almazken, defterden tamamen silmiş görünüyor. Bu nedenle de Sarı-Lacivertliler Süper Lig'de kalan 8 haftalık sürede gol umutlarını tamamen İspanyol forvet Soldado'ya bağlamış durumda.

LİGDE EN GOLCÜ İSİM SOLDADO

Yanal'ın artık takıma almadığı Slimani bu sezon lig ve kupada 1, Avrupa'da ise 3 gol kaydetti. İyileşene kadar formasından uzak kalacak olan Frey ligde 3, Avrupa'da 2 gol kaydekki, kupada ise golü bulunmuyor. Tek santrfor olarak umutların bağlandığı Soldado ise ligde 4 kez gol sevinci yaşadı. Türkiye Kupası'nda 1 gol attı. Avrupa'da ise ismi listede yer almadığı için oynama şansı bulamadı. 




Kaynak:Star