Sivasspor galibiyeti ile küme düşme hattından uzaklaşan Fenerbahçe, milli takım arasına moralli girdi. Ancak Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, yedek golcüsü Michael Frey'in sakatlanmasının ardından sıradaki maçlarda derinlik sorunu ile karşı karşıya kaldı.
 
Fenerbahçe'nin sezona başladığı 3 forvet oyuncusundan 2'si Mart ayında devre dışı kaldı. Islam Slimani'yi artık kadroda düşünmeyen Ersun Yanal, milli arada Michael Frey'den gelen sakatlık haberi ile sarsıldı. 

İsviçreli golcünün ameliyat edilme kararıyla zor durumda kalan Ersun Yanal, Roberto Soldado'nun önümüzdeki maçlarda sorun yaşamaması için duacı olacak. Eğer Roberto Soldado sakatlanır ya da kart cezalısı durumuna düşerse, Ersun Yanal için forvet krizi başlayacak. Ayew alternatifinin yanı sıra halihazırda yedek golcünün bulunmaması Ersun Yanal için sorun teşkil ediyor.
 
Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Slimani ve Benzia'nın takımla çalışmalara katılmamasının nedeni, Ersun Yanal'ın her iki futbolcuyu da gözden çıkarması olduğu belirtildi. Deneyimli teknik adamın Süper Lig için TFF'ye bildirilen 28 kişilik listeye dahil etmediği Benzia ile performansından memnun olmadığı Slimani'nin takımla birlikte çalışmasını istemedi. Her iki futbolcu bu nedenle takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler, kiralık olaran iki futbolcuyla sezon sonunda yolları ayıracak.




Kaynak:Futbol Arena