Ersun Yanal takımı bir arada tutmak için büyük çaba harcarken, Skrtel, Volkan, Neustadter, İsmail ve Şener'in kafası karışık. Bu oyuncuların performansındaki düşüş saha içini de takımdaki rekabeti de olumsuz etkiliyor. Oyuncular olumlu ya da olumsuz bir temas bekliyor.

Tempo zorluyor

Sezon başında yeterli yükleme yapılmayan Fenerbahçeli oyuncularda maçların temposu arttıkça adale sakatlıklarıyla yüzleşmek durumda kaldı. Dirar ve Mehmet Topal'dan sonra Valbuena da aynı sıkıntıyı yaşadı. Sağlık ekibi ve teknik heyet oyunculara aktif dinlenme uygulama kararı alırken, Dirar ile Topal'ın Sivas maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Valbuena'nın ise bu maçta oynaması mümkün görünmüyor.

Elmas parlayamadı

Avrupa devlerinin yakından takip ettiği Ejlif Elmas, Ersun Yanal'ın göreve gelmesiyle ilk 11'deki yerini kaybetti. Yanal döneminde Erzurum ve Antalya maçlarına ilk 11'de çıkan Eljif, yeni transferlerin takıma katılmasıyla kulübeye mahkum oldu. Makedon oyuncu, Başakşehir karşısında eline geçen fırsatı da iyi değerlendiremeyince iyice gözden düştü. Yanal'ın Eljif'e mecburiyet olmadığı taktirde görev vermesi beklenmiyor.




Kaynak: Türkiye