Fenerbahçe'de UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmelerinden yola çıkan Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ile beraber transferde kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Fenerbahçe kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak? İşte Fenerbahçe'den son dakikatransfer haberleri...
Fenerbahçe, 2 sezondur gündemde olan Carlos Bacca için yeniden girişimlere başladı. Milan’dan ayrılmak isteyen, La Liga’dan da beklediği teklifleri alamayan Bacca ile temasa geçildi.
Musacchio sesleri
İtalyan basınında yer alan haberlere göre Milan'da top koşturan 27 yaşındaki Arjantinli stoper için Fenerbahçe ile birlikte Fulham da devrede. Sarı lacivertli takımda teknik direktör Phillip Cocu'nun Mateo Musacchio'nun transferedilmesini istediği öne sürüldü.
Fenerbahçe'nin stoper hedefleri arasında yeni bir isim daha belirdi. Hoffenheim'de 4. yedek durumuna düşen Norveçli futbolcu Havard Nordtveit için Fenerbahçe kiralama teklifinde bulundu. Alman ekibi de bu teklife sıcak bakıyor.
Savunmaya tecrübeli bir futbolcu monte etmek isteyen Damien Comolli ve ekibinin hedefinde Stoke City futbolcusu Bruno Martins Indi var ve bu hedefe ulaşmaları için önlerindeki önemli bir engel kalkmış olabilir. Everton'dan Ashley Williams'ı kiralık olarak kadrosuna katan Stoke'un Indi'yi elden çıkarma ihtimali kuvvetlendi. Stoke City'nin Martins Indi'yle ilgili kararını bugün vermesi bekleniyor.
 Konyaspor, Fenerbahçe'den Aatif Chacechouhe'yi istiyor. Yeşil-beyazlı ekip futbolcunun maaşını karşılamaya hazır. Kararı Cocu verecek.
Almanya'da Werder Bremen, Fenerbahçe'den Mehmet Ekici'ye talip oldu. 28 yaşındaki futbolcu için kararı Cocu verecek.
Taarabt bombası
Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Fas basını Benfica'dan ayrılması beklenen Adel Taarabt'ın Fenerbahçe'ye yakın olduğunu iddia etti. Fransa’nın Nantes kulübüne katılmak üzereyken maaş konusunda anlaşamaması nedeniyle masadan kalkan 29 yaşındaki Faslı oyuncu için Fenerbahçe’nin devrede olduğu kaydedildi. Kariyeri boyunca istikrarlı forma şansı bulamayan Taarabt; Lens, Tottenham, QPR, Fulham, Milan, Benfica ve son olarak Genoa (kiralık) forması giymişti. 
Forvet hattına takviye peşinde olan Fenerbahçe'de Ricky van Wolfswinkel ismi gündeme geldi. Basel, PAOK’a yenilip Şampiyonlar Ligi’ne veda edince, kadrosundaki birçok isme yol verme kararı aldı. Wolfswinkel, Basel’in gözden çıkardığı isimlerin başında geliyor. 29 yaşındaki yıldızın menajeri, Comolli ile iletişime geçip, istenmesi halinde Wolfswinkel’in Fenerbahçe’de forma giyebileceğini söyledi.
Adı uzun bir süredir Fenerbahçe'yle birlikte anılan Meksikalı stoper Diego Reyes ile ilgili Marca gazetesinden gündem yaratacak bir iddia geldi. L'équipe gazetesine konuşan Bunge, oyuncusunun Bordeaux'ya yakın olduğu söylerken şu ifadeleri kullanmıştı: "Açıkçası Bordeaux'nun bize sunduğu proje ilgimizi çekiyor." Öte yandan Marca bir başka iddiada daha bulunarak Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'ın da bu oyuncu için devreye girdiğini yazdı. Oyuncuya yakın kaynaklara dayandırılarak verilen haberde Siyah Beyazlı yöneticilerin Reyes'le temas kurduğu öne sürüldü.
Kaynak:Cnn