Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Medipol Başakşehir ile kaşrılaştı. Ligin zirvesindeki rakibine 2-1 mağlup olan sarı lacivertlilerde, Tolgay Arslan'ın sergilediği performans eleştirilmişti. Devre arasında Beşiktaş'tan transfer edilen futbolcunun, takımdaki eksikler nedeniyle fedakarlık yaparak sakat halde forma giydiği öğrenildi. 
 
Fenerbahçe'nin Başakşehir ile karşılaştığı maçta Mehmet Topal ve Nabil Dirar'ın yokluğunda Tolgay Arslan'ın sakat halde maça çıktığı öğrenildi. Alt adelesinde ağrılar olmasına rağmen, takımdaki eksikler nedeniyle görev almak isteyen Tolgay Arslan, maça ağrılar içerisinde çıktı. 28 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmadaki performansı nedeniyle sosyal medyada eleştirilmişti. 

MAÇ ÖNCESİ OTELDE SICAKLIK KRİZİ

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular Başakşehir maçı önceis kamp yapılan otelde oda sıcaklığının yüksek olması nedeniyle rahatsız oldular. Otele girdikten sonra yaklaşık 30 derecelik sıcaklık nedeniyle şikayetçi olan futbolcular, görevlilerin müdahalesi sonrası sıcaklığın ayarlanmasıyla rahatladı. 




Kaynak:Futbol Arena