Ara transfer döneminde şu ana kadar yalnızca Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, Chelsea'den Victor Moses'i kiraladı. Peki sıradaki isimler hangileri? Transfer listesi belli oldu....

Sarı lacivertliler için kritik tarih... Maçlar, UEFA ve kongre derken asıl konulardan biri de transfer... Peki Fenerbahçe'de son durum ve transfere dair bilgiler ile gelmesi beklenen isimler kim? İşte detaylar... Spor Toto Süper Lig'de üst üste iki zorlu maça çıkacak olan Fenerbahçe, 31 Ocak'ta FFP için UEFA ile masaya oturacak. Yönetim, 2 Şubat'ta ise Divan Kurulu'nda ter dökecek. Futbol takımının tarihinin en kötü dönemini geçirmesi Fenerbahçe'de tüm dengeleri altüst etti. Geçtiğimiz Haziran ayında göreve gelen Ali Koç yönetimi, eleştiri oklarını üstüne çekmeye başlarken önümüzdeki 7 gün sarı-lacivertliler için kader haftasına dönüştü.

Futbol takımının tarihinin en kötü dönemini geçirmesi Fenerbahçe'de tüm dengeleri altüst etti. Geçtiğimiz Haziran ayında göreve gelen Ali Koç yönetimi, eleştiri oklarını üstüne çekmeye başlarken önümüzdeki 7 gün sarı-lacivertliler için kader haftasına dönüştü. Düşme hattındaki sarı-lacivertli ekibin Süper Lig'de Yeni Malatya ve 1 Şubat'ta Göztepe ile sahasında oynayacağı karşılaşmalardan alacağı sonuçlar kritik bir önem taşıyor. Bu maçlardan çıkacak sonuçlar takımın ateş hattındaki durumunu belirleyeceği gibi Ali Koç ve ekibine yönelen tepkileri de etkileyecek. 31 Ocak'ta UEFA ile Finansal Fair Play (FFP) anlaşması çerçevesinde masaya oturacak olan Başkan Koç, 2 Şubat'ta yapılacak Divan Kurulu'nda da sert eleştirilerle karşı karşıya kalabilir. Başkan Koç daha önce yaptığı açıklamada, "Ne yaparsak yapalım FFP'ye uyamayacağız" demişti.

TRANSFER LİSTESİNDE KİMLER VAR? 

Öte yandan ara transfer döneminin bitmesine de sayılı günler kala sarı lacivertliler söz kestiği ancak maliyeti uygun tutmak adına son günlere bıraktığı isimler de var... İşte Fenerbahçe'nin transfer listesi:

Serdar Aziz

Cristian Zapata

Tolgay Arslan

Danny Drinkwater

Stefan Johansen

Bart Ramselaar

Bryan Dabo

Raphael Veiga

Nicolas Lodeiro

Renato Augusto

Odion Ighalo

Emmanuel Adebayor



Kaynak:Hürriyet