Fenerbahçe’de takımın üst düzey performans sergileyip seri galibiyetler almasının ardından transfer dedikoduları rafa kaldırılmıştı. Ancak Sarı- Lacivertliler, Avrupa Ligi’nde A Grubu’nu Manchester United’ın üzerinde lider olarak tamamlayınca transfer rüzgarı yeniden esmeye başladı. Son 32 turunda seri başı olacak Advocaat’ın ekibi için konuşulan isimlerin tamamı İngiltere Premier Lig’den!

3-4-3’e uymadı

Sarı-Lacivertliler daha önce Manchester United’dan sol kanat Depay ve 10 numara Mata, Chelsea’den ise ofansif orta saha oyuncusu Fabregas için girişimde bulunmuştu. Bu yıldızlarla ilgili gelişmeler beklenirken, İngiliz The Sun Gazetesi yeni bir isim ortaya attı. Buna göre Kanarya, Chelsea’nin yıldızı Oscar’ı da adaylar arasına aldı. 25 yaşındaki oyuncu, Conte’nin 3-4-3 sisteminde kendisine yer bulamadı.

Başka talipleri var

Brezilyalı ofansif orta saha oyuncusunun Sarı- Lacivertliler tarafından kiralanacağı öne sürüldü. Ancak piyasa değeri yaklaşık 30 milyon Pound (130 milyon TL) olan Oscar’ın başka talipleri olabileceği de belirtiliyor. BU takımların başında İtalyan devi Juventus geliyor. Avrupa’da yoluna devam eden ve ligde şampiyonluk yarışına dahil olan Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde yıldız bir oyuncuyu kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak : Fanatik