Fenerbahçe'de Yönetim Van Der Wiel'i Çağırarak Uyardı5 saat önce
Fenerbahçe'de yönetim, Gregory van der Wiel'i kulüp binasına çağırarak uyarılarda bulundu: Senden beklentimiz büyük.


Fenerbahçe'de beklenen performansın altında kalan Hollandalı sağ bek Gregory van der Wiel'i kulüp binasına çağıran yönetim, ciddi uyarılarda bulundu. Gökhan Gönül'ün ayrılığı sonrası büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli oyuncunun Alanyaspor maçındaki kötü futbolu bardağı taşırdı.

ŞENER OYNAYACAK

Yöneticiler, Van der Wiel'in form durumunu sorgularken, kendisinden beklentiler aktarıldı. Teknik Direktör Dick Advocaat'ın da oyuncusundan memnun olmadığı, Manchester United maçında Şener'i oynatacağı öğrenildi.

Son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında yenen golde ciddi hata yapan ve gol pasını veren oyuncuyu kaçıran Van der Wiel büyük tepki çekti. Hollandalı futbolcunun uzun süredir düzelmesini bekleyen sarı-lacivertli yönetimin bu kötü oyun karşısında sabrı da kalmadı.

KENDİSİNDEN BEKLENTİLER ANLATILDI

Geçtiğimiz gün kulüp binasına çağrılan Van der Wiel'in durumu sorgulandı, kendisinden beklentiler anlatıldı. Yöneticiler bu görüşmede oyuncunun sorunlarını dinledi, takıma hâlâ uyum sağlayamamasının ve düşük formunun sebeplerini öğrenmek istedi.

Dick Advocaat'ın da uzun süredir forma şansı verdiği Hollandalı futbolcudan memnun olmadığı ifade edildi. Yönetimin de teknik heyete en önemli eleştirisi Wiel'in sürekli oynayıp Şener'in şans almamasıydı.

Alanya maçı sonrası uyarılan Wiel'in, Manchester maçına yedekte çıkması ve Şener'in forma giymesi bekleniyor.