Fenerbahçe gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlarken, sözleşmesi bitecek olan futbolcuları yakın takibe aldı. Sol beke transfer düşünen Fenerbahçe, Frank Fabra ve Alberto Moreno'yu listesine dahil etti. Aynı zamanda Kopenhag'ın yıldızı Roberto Skov'un menajerinin İstanbul'a davet edildiği iddia edildi.
 
Star Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe, Boca Juniors'un sol beki Frank Fabra ve Liverpool'da forma giyen İspanyol futbolcu Alberto Moreno ile ilgileniyor. Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Fabra ve Moreno için devreye giren Fenerbahçe, maliyeti düşük transferlere yönelmeye devam ediyor. Hasan Ali Kaldırım'ın yerine alternatif arayan Fenerbahçe'nin 2 sol bek oyuncusunu takibe aldığı ve transfer hamlesinde bulunacağı ifade edildi.


ROBERTO SKOV'UN MENAJERİ TÜRKİYE'YE GELİYOR

Öte yandan kanat pozisyonuna takviye düşünen Fenerbahçe'nin Kopenhag'da forma giyen 22 yaşındaki Danimarkalı futbolcu Robert Skov'u transfer listesine aldığı belirtildi. İddiaya göre Fenerbahçe, futbolcunun menajeri Henrik Risom ve bir dönem Fenerbahçe'de oynayan yardımcısı Brian Steen Nielsen'i İstanbul'a davet etti.

Robert Skov kimdir, nasıl bir oyuncu?

Kopengah'da forma giyen 22 yaşındaki hücum oyuncusu Robert Skov bu sezon göstermiş olduğu performans ile adından sıkça söz ettirdi. 38 karşılaşmada süre alan Skov bu süreçte takımı adına 24 gol kaydetti. Skov ayrıca 6 asistlik performans da üretti. Skov'un Kopengah ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.



Kaynak:Futbol Arena