Sarı-Lacivertliler’de yönetim, tarihin en kötü sezonlarından birini unutturmak için çalışmalara erken başladı. Aziz Yıldırım ve ekibi, lig bitmeden transfer çalışmalarının büyük bölümünü sonlandırmak istiyor. Sezon bittikten sonra da bombalar bir bir patlatılacak. Sarı-Lacivertli taraftarlar, İngilizler’in Mesut Özil iddiasıyla heyecanlandı.Emre Mor’un menajeri Muzzy Özcan’ın önce idari menajer Hasan Çetinkayaile maç izlemesi, ardından Aziz Yıldırım’ın ofisine gittiği iddiası, beklentileri iyice artırdı.

1 sene sözleşmesi kaldı

Bu iki isimle ilgili gelişmeler beklenirken, yönetim bir başka yıldız için de kolları sıvadı:Kevin Mirallas... Belçikalı oyuncu için Everton ile temasa geçildi. Mirallas’ın sözleşmesi önümüzdeki sezon bitiyor. İngiliz ekibinin, son haftalarda 11’in dışında kalan 29 yaşındaki futbolcuyu göndermeye sıcak baktığı ve pazarlıkların başladığı öğrenildi.

Everton ile prensip anlaşmasına varılmasının ardından hemen Mirallas ile masaya oturulacak. Hem kanatlarda hem de forvette görev yapabilen yıldız futbolcunun transferi mutlu sonla bitmeye çok yakın.