Manchester United'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Peki, Fenerbahçe, gruptan nasıl çıkar?

Avrupa Ligi A Grubu'nda 7 puanla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, Zorya deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılan Feyenoord ile aynı puanda.

Grubun en az puan alan ve son sırasında olan takımı Zorya'nın Feyenoord ile beraber kalması ve Fenerbahçe'nin Manchester United'ı yenmesi Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimizin gruptan çıkma yolunu iyice açtı.

Öncelikle Fenerbahçe'nin Feyenoord ve Zorya maçlarında alacağı 4 puan Sarı Lacivertlileri diğer maçlardaki hiç bir sonuca bakmadan gruptan çıkartacak.

Eğer Fenerbahçe, Zorya'yı kendi sahasında yener ve Feyenoord da Manchester United'ı Old Trafford'da devirirse Sarı Lacivertliler son maçı beklemeden gruptan çıkmayı garantilyecek. Eğer Feyenoord, Manchester United'a yenilirse son maçta temsilcimizin gruptan çıkması için en az 1 puan alması gerekiyor. Son maçtaki Feyenoord mağlubiyetinde ise iki takımın averajına bakılacak.