Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nda forma giyen Nikola Kalinic, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Başarılı sporcu, kendisini karıştıranlara "İnanmıyorsanız Google'a sorun" dedi.

Tahincioğlu Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe’nin Sırp oyuncusu Nikola Kalinic, kendisi ile aynı ismi taşıyan Hırvatistan Milli Takımı’nın futbolcusu ile karıştırılmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti. Sürekli futbolcu Nikola Kalinic ile karıştırılmasına tepki gösteren başarılı basketbolcu, takipçilerine “İnanmıyorsanız Google’a sorun” şeklinde bir mesajla seslendi.

Resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Nikola Kalinic “Beyler… Ben futbolcu değilim. Bu artık çığrından çıkmaya başladı. İki tane Nikola Kalinic var. İnanmıyorsanız Googla’a sorun” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de oynayan basketbolcu Nikola Kalinic, 8 Kasım 1991 tarihinde Sırbistan’ın Subotica kentinde dünyaya geldi. 2.02 boyundaki başarılı forvet, üç numara pozisyonunda Avrupa basketbolunun en önemli isimlerinden biri olarak gösteriliyor. Savaşçı kimliği ile ön plana çıkan Kalinic, parkede bulunduğu dakikalarda takımına büyük enerji katıyor. 




Kaynak:Skor Sözcü