Fenerbahçe, Marsilya ile oynayacağı hazırlık maçı ile İsviçre'de yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Özel bir turnuva kapsamında ilk maçını Sprting Lizbon ile oynayan Fenerbahçe, Marsilya ile ikinci maça çıkıyor. Peki Fenerbahçe Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe - Marsilya hazırlık maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte detaylar...

FENERBAHÇE - MARSİLYA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki üçüncü hazırlık maçında Alpler Futbol Festivali Turnuvası kapsamında Fransa’nın Olympique Marseille takımıyla karşılaşacak. 15 Temmuz Cumartesi günü Stade de la Pontaise’de oynanacak Fenerbahçe - Marsilya maçı TSİ 22.00’da başlayacak ve D Smart'ın Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Aynı zamanda sporarena.com sitesinden online olarak şifresiz bu maçı izleyebileceksiniz.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde kadrosunu Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Carlos Kameni ile güçlendiren Fenerbahçe, ikinci kamp dönemi için gittiği İsviçre’nin Lozan şehrinde ikinci hazırlık maçını Marsilya ile yapacak.

Yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde 27 Haziran akşamı yaptığı ilk antrenmanla başlayan Fenerbahçe, ardından 1-8 Temmuz tarihleri arasında Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde 7 günlük bir kamp süreci geçirdi. Kampın son günü, Düzce 18 Temmuz Stadı’nda Romanya’nın Juventus Bucuresti takımı ile ilk hazırlık maçına da çıkan Fenerbahçe, bu mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'nin golleri yeni transfer Mehmet Ekici’den geldi.

Fenerbahçe, Portekiz’in Sporting Lisbon takımıyla Censuy Stadı’nda yaptığı maçtan ise 2-1 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'nin bu maçtaki tek golünü yeni transfer Nabil Dirar kaydetti.

İsviçre’nin Lozan şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, ikinci kamp döneminde 2 hazırlık maçı daha oynayacak. Fenerbahçe, 17 Temmuz Pazartesi günü İspanya’nın Athletic Club Bilbao ve 19 Temmuz Çarşamba günü Fransa’nın AS Monaco takımlarıyla karşılaşacak.

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA'DAKİ MUHTEMEL RAKİBİ KİM OLACAK?

Avrupa futbolunun en önemli ikinci organizasyonunda yapılan kura çekiminin ardından turnuvaya 3. turdan katılan Fenerbahçe, Avusturya'nın Sturm Graz ile Karadağ'ın Mladost takımı arasındaki eşleşmenin galibiyle karşılaşacak. Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri arasındaki mücadelede ilk maçı, konuk olduğu Strum Graz'ı 1-0 yenen Karadağ temsilcisi Mladost kazanmıştı.

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi maçına ise 27 Temmuz 2017 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavında çıkacak. Bu maçın rövanşı ise 3 Ağustos'ta yapılacak.