Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyesi Murat Aşık, sarı lacivertli ekibin gündemindeki konuları değerlendirirken; transfer çalışmaları ile ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

-Fenerbahçe'nin haklılığı ispatlanıyor!-

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Murat Aşık, "Fenerbahçenin haklılığı ispatlanmaya devam ediyor. Sonuçta ülkede kumpas davası var. Hakkında yakalama kararı çıkan insanların fezlekeleriyle Fenerbahçe ceza aldı. Bizim her zaman savunduğumuz gibi 2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir" sözlerini sarf etti.

-Belçika'dan 10 numara-

Murat Aşık, "Birtakım çalışmalara başladıklarını konusunda duyumlar aldım ama Fenerbahçe'nin ayağını yorganına göre uzatacağı görüşündeyim. Belçika'da bir 10 numara izlendiğini duyuyorum. Takımı Genk ya da Gent olabilir. Yurtdışındaki Türk oyuncularla ilgileniyor. Emre Mor'un kariyeri açısından Fenerbahçe, Beşiktaş ne kadar doğru olur bilemiyorum. Mesut Özil lafı aldı başını gidiyor'' diye konuştu.

-Emre Mor gündemde-

Emre Mor ve Mesut Özil'in transfer olacağı konusuna değinen Murat Aşık, "Van Persie'nin aldığı parayı, Mesut Özil alıyor. Belki kiralama olabilir. Başkan ve yönetim bir şey yapmak zorunda. Mesut Özil yarın imza atsa şaşırmam ama Emre Mor daha mantıklı. Mesut Özil mi, Emre Mor mu daha yakın derseniz ben Emre Mor derim'' dedi.

- Ajansspor