Spor Toto Süper Lig'de geride bırakığımız haftada kendi evinde aldığı Aytemiz Alanyaspor galibiyeti, Beşiktaş’ın Atiker Konyaspor karşısında deplasmabda berabere kalıp, Galatasaray’ın da deplasmanda Kasımpaşa'ya yenilmesiyle haftayı son derece kârlı kapatan Fenerbahçe, gözünü Beşiktaş derbisine çevirdi... 

Basında yer alan habere göre; Sarı-Lacivertliler’de futbolcular iki gün izin yaparken teknik direktör Aykut Kocaman ve kurmayları ise Beşiktaş derbisini masaya yatırdılar ve hafta boyunca futbolcularını hazırlayacakları planı belirlediler. Kocaman ve ekibi hafta boyunca Vodafone Park’ta futbolculardan yapmalarını isteyecekleri maddeleri şu şekilde hazırladılar: “Fizik gücümüz kesinlikle Beşiktaş’tan daha iyi... Bu nedenle maç boyunca rakiple temaslı oynarsak zaten baskı altındaki rakibimiz daha fazla yorulacak. Bu da bizim fazlasıyla işimize gelecek ve sonuca ulaşacağız.”

"GERGİN OLACAKLAR"

Beşiktaş’ın Fenerbahçe’den daha çok kazanmaya ihtiyacı olduğu görüşünde de birleşen Aykut Kocaman ve ekibi fubolcularına şu uyarıları da yapacaklar: “Ligde şu an için iyi durumda olan taraf biziz. Beşiktaş ise geride kalan haftada puan kaybı yaşaması nedeniyle yarışta biraz geride kaldı. Bunun için de mutlak kazanmak zorunda olan taraf onlar. Bu da Beşiktaş’ı daha da gergin yapacak ve bu yüzden temaslı oynadığımız zaman 90 dakika boyunca kart görme ihtimalleri de artacak.”