Fenerbahçe savunmasının bel kemiği Simon Kjaer, geçmişini mumla aratıyor.

Fenerbahçe'ye gelir gelmez hemen uyum sağlayan, geçen yılki partneri Bruno Alves'in her açığını kapatarak adeta defansın kurtarıcısı olan Danimarkalı Simon Kjaer'in bu sezon yaşadığı değişim dikkatlerden kaçmadı.

2015-16'da sıcakkanlı tavırlarıyla dikkat çeken Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Simon Kjaer, takım arkadaşlarıyla yakından ilgileniyor, hakemle münakaşa yaşayanları uyarıyordu. Hatta öyle ki hakem Ivan Bebek'in kararlarıyla tüm futbolcuları zıvanadan çıkarttığı Braga maçında sakin halleriyle arkadaşlarının ağır cezalar almasını engellemişti.

HAVALANDI!

Vatan'da yer alan habere göre; son 5-6 ayda Simon Kjaer adeta mutasyona uğradı. Avrupa'nın birçok önemli kulübünün transfer listesine girdiğini öğrendikten sonra bir anda değişen Simon Kjaer, tabiri caizse havalandı.

İstatistiklere göre de bir önceki sezona göre başarılı işler çıkartamayan, takım arkadaşlarıyla uzaklaşan ve sürekli olarak kafasında Fenerbahçe'den ayrılmakla ilgili planlar yapan Simon Kjaer, tüm bu olumsuzluklara rağmen sahada elinden geleni yapıyor.

Tüm bu iyi niyetine rağmen Fenerbahçeli futbolcular kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde Danimarkalı Simon Kjaer'in karakter olarak çok değiştiğine inanıyor.

Vatanspor