Ara transfer döneminde Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz, Tolgay Arslan, Victor Moses ve Miha Zajc'ı alan sarı-lacivertliler, arayışlarında rotayı Komşu'ya çevirdi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın Başakşehir maçı biter bitmez yardımcısı Recep Karatepe'yi Yunanistan'a yolladığı ortaya çıktı. [Sabah]

HASAN ALİ İLE MENAJERİ AYNI
Atina'da Olympiakos'un Aris'i 4-1 yendiği maçı tribünde takip eden Karatepe'nin Fenerbahçe adına iki oyuncuyu özel olarak izlediği öğrenildi. Olympiakos'un 10 numarası Konstantinos Fortounis ve Aris'in sol kanat mevkiinde görev yapan Mateo Garcia sarı-lacivertli kulübün radarına girdi. 10 gol-5 asistlik performansı ile Olympiakos'un modern 10 numarası olan Yunan Fortounis'in menajerlik şirketi Hasan Ali Kaldırım ile aynı.

FORTOUNİS
21 Temmuz 2014'ten bu yana Olympiakos forması giyen 26 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. İlk transferini Olympiakos U20 takımından Trikala'ya giderek yapan Yunan 10 numara, Tripoli ve Alman ekibi Kaiserslautern formaları da giydi.

GARCİA
17 Temmuz 2018'den bu yana Aris forması giyen Arjantinli oyuncunun kiralık sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. Bonservisi 2020 yılına kadar Las Palmas'ta olan 22 yaşındaki sol kanat bu sezon Yunanistan Ligi'nde 24 maçta 8 gol attı.

ROBERT SKOV İÇİN KARAR
Bu sezon Danimarka liginde 24 maçta 7'si frikikten olmak üzere 22 gol atan Robert Skov'un menajeri İstanbul'a çağrıldı. Fenerbahçe ara transfer dönemindeki gözdesi için tüm şartları zorlama kararı aldı

MENAJERİ ÇAĞRILDI
Fenerbahçe, Kopenhag formasıyla Danimarka ligini hallaç pamuğu gibi atan, müthiş sürati, bazuka gibi şutlarıyla rakip savunmaları ve kalecileri çaresiz bırakan Robert Skov için düğmeye bastı. Ersun Yanal'ın sol kanat için en çok istediği isimlerin başında yer alan 22 yaşındaki futbolcunun menajeri Henrik Risom ve bir dönem Fenerbahçe'de oynayan yardımcısı Brian Steen Nielsen İstanbul'a davet edildi. 

"FENERBAHÇE OLMAZ" DEMİŞTİ
Kopenhag Teknik Direktörü Stale Solbakken ise Robert Skov'un Fenerbahçe'ye gideceğini düşünmüyorum. Bence çok daha önemli bir takıma transfer olacak'' ifadelerini kullanmıştı. Skov ile Watford, West Ham, Wolverhampton, Fiorentina ve Sampdoria da ilgileniyor

FENERBAHÇE'DEN FORVET ATAĞI
Gelecek sezonun kadrosu için düğmeye basan Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde yer alan yıldız forvet için işi sıkı tutuyor. Genk forması giyen 26 yaşındaki golcüde ısrarcı olan teknik direktör Ersun Yanal, sezon sonunda bu futbolcuya imza attırılmasını istiyor. Sportif direktör Damien Comolli'nin geçtiğimiz günlerde Tanzanyalı futbolcunun 4 menajerinden biri olan Louis Alonso ile görüştüğü öğrenildi. Bu kez Samatta'nın kararlarında etkili olan Jamal Kisongo'nun İstanbul'a davet edildiği belirtildi.

TÜM ŞARTLARI ZORLAYACAK
Sarı-lacivertliler, Samatta'nın vatandaşı olan ve kendisiyle ilgili tüm kararlarda son sözü söyleyen Kisongo ile yapılacak görüşmede işi bitirmeyi hedefliyor. Her fırsatta, "Gelecek sezon şampiyon olacağız" diyen Yanal'ın önceliği verdiği forvet transferinde Fenerbahçe'nin tüm şartları zorlaması bekleniyor. Bu sezon rakiplerin kabusu olan Samatta, oynadığı 38 resmi maçta 29 kez rakip fileleri havalandırdı. Samatta, lig ve Avrupa kupalarındaki performansıyla en golcüler listesinde Messi ve Mbappe'den sonra 3. sırada yer alıyor.

LİSTE BELLİ OLDU..
Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe, bir yandan ligi olabilecek en iyi yerde bitirmeye çalışırken bir yandan da önümüzdeki sezon için transfer çalışmaları yapılıyor... Fenerbahçe'nin transfer listesinde kimler var? (Habertürk)

SEZON SONU BEKLENİYOR
Kötü giden sezonun bitimini iple çeken Fenerbahçe'de yeni sezon için çalışmalar sürüyor.

KARARLAR ERSUN YANAL-COMOLLİ'DEN
Sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Damien Comolli ve teknik direktör Ersun Yanal transfer için ortak karar veriyor.

GÜNDEM: SÖZLEŞMESİZ FUTBOLCULAR
Mali açıdan zor günler geçiren Fenerbahçe'de hedef sözleşmesi biten futbolcuları kadroya katabilmek.

TRANSFER LİSTESİ KABARIK
Fenerbahçe; 2 forvet, 1 stoper, 1 sol bek, 1 sağ bek ve 1 kanat oyuncunu kadroya katmak için kolları sıvadı.

İŞTE BEKLENEN O LİSTE..
Kanarya, öncelikle bonservissiz olarak listedeki isimleri kadroya katmaya çalışacak. İstenen futbolcularda sonuca ulaşılamazsa rota kiralık ve bonservisle transfere kayacak. Fenerbahçe'nin serbest kalacak oyuncular listesinde şu isimler var:

RAFAEL
Mevk: Sağ bek
Takımı: Lyon 
Yaşı: 28

RICARDO VAN RHJIN
Mevk: Sağ bek
Takımı: AZ Alkmaar  
Yaşı: 27

FRAN TUDOR
Mevk: Sağ bek
Takımı: Hajduk Split 
Yaşı: 23

ALBERTO MORENO
Mevk: Sol bek
akımı: Liverpool 
Yaşı: 26

FRANK FABRA
Mevki: Sol bek
Takımı: Boca Juniors 
Yaşı: 28

KOSTANTINOS STAFYLIDIS
Mevki Sol Bek
Takımı: Augsburg 
Yaşı: 25

DEDRYCK BOYATA
Mevki: Stoper
Takımı: Celtic 
Yaşı: 28

VICTOR RUIZ
Mevki: Stoper
Takımı: Villarreal 
Yaşı: 30

TIMM KLOSE
Nevki: Stoper
Takımı: Norwich
Yaşı: 30

YACINE BRAHIMI
Mevki: Kanat
Takımı: Porto 
Yaşı: 29

DONIS AVDJAJ
Mevki: Kanat
Takımı: Willem II 
Yaşı: 22

PATRICK HERMANN
Mevki:Kanat
Takımı: Borussia Mönchengladbach 
Yaşı: 28

LUCIANO NARSINGH
Mevki: Kanat
Takımı: Swansea
Yaşı: 28

DANIEL STURRIDGE
Mevki: Forvet
Takımı: Liverpool 
Yaşı: 29

SHINJI OKAZAKI
Mevki: Forvet
Takımı: Leicester City 
Yaşı: 32

UI-JO-HWANG
Mevki: Forvet
Takımı: Gamba Osaka 
Yaşı: 26

FREDRIK GULBRANDSEN
Mevki Forvet
Takımı: Red Bull Salzburg 
Yaşı: 26

JOSIP DRMIC
Meki: Forvet
Takımı: Borussia Mönchengladbach 
Yaşı: 26



Kaynak:Sporx