Fenerbahçe’nin elinde sadece UEFA Avrupa Ligi var… Ersun Yanal’ın önünde ise iki zorlu maç. Birincisi 1-0’ın rövanşında Rusya’da oynanacak Zenit rövanşı. Ardından Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş derbisi. Tecrübeli teknik adam hem Avrupa’da yola devam etmek istiyor, hem de averajla düşme hattının üzerinde yer alan takımının Beşiktaş derbisinden puan çıkarıp özgüvenin yerine gelmesini talep ediyor.

Fakat fizik olarak oyuncularının 3 günde 2 maçı kaldırabileceğinden emin olmayan Yanal, bir maçı daha öne çıkarmak zorunda kaldı. Korkusu ise derbiyi seçip Zenit maçını feda eder ve takım elenirse, oyuncularının elinde hedef kalmayacak. Zenit maçını seçip derbiyi feda ederse bu kez Beşiktaş maçından alınacak ters bir skor takımını daha büyük bir sıkıntıya sokacak.

YANAL FORVET ARIYOR! AYEW, MOSES YA DA ALPER POTUK

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal takımın içinde bulunduğu forvet krizinden çıkmaya çalışıyor… öncelik Zenit maçında. Soldado yok. İlk Zenit maçın gol atan ama Konyaspor karşısında hayalet olan Slimani’nin yerine Frey’in sahaya çıkması gündemde. Ama Yanal, Kocaman’ın geçen sezon bazı maçlarda yaptığı gibi Alper’den veya Ayew ile Moses ikilisinden birisini forvet olarak kullanmayı planlıyor. Yanal eğer Rusya’da forvette oynatmayı düşündüğü; Alper, Moses veya Ayew’den verim alabilirse Beşiktaş derbisine de Soldado’nun yerine bu isimle çıkmanın planlarını yapıyor.


Kaynak:Fotospor