Sporun Dibi bir transfere daha imzasını atıyor. Medyada Fenerbahçe'nin ocak transferlerine dair birçok spekülasyon ortaya atılmıştı. Robben, Falcao, Gabigol, Lucas Lima gibi bir çok ismin adı Fenerbahçeyle anılmıştı. Bu haberlerin gerçek dışı unsurlar olduğunu yine Sporun Dibi olarak dile getirmiştik. Şimdi ise Fenerbahçe'nin Ocak ayı transferini açıklıyoruz.

FORVET Mİ ORTASAHA MI?

"Forvet" mi "Ortasaha" mı derken, Vitor Pereira tercihini forvet mevkiinden yana kullandı. Forvet hattında yaşanılacak olan herhangi bir sakatlık durumunda sıkıntı yaşayacağını düşünen başarılı teknik adam Aziz Yıldırım'ın transfere yanaşmamasına rağmen ısrarcılığını sürdürerek Başkan Aziz Yıldırım'ı ikna etmeyi başardı.

SPORUN DİBİ FARKIYLA O İSMİ AÇIKLIYORUZ!
Fenerbahçelileri sevindirecek bu haberi kurucumuz Levent Ümit Erol bügün 16:30'da Radyospor'da yer alan Doğru Tektir programında kamuoyuna paylaştı.

O isim Bordeaux'nun 22 yaşındaki Genç Yıldızı DİEGO ROLAN oldu. Bu ismi tercih etmesindeki en önemli sebeplerden biri ise Diego Rolan'ın yaşının genç olup yüksek bir potansiyele sahip olmasından kaynaklanıyor. 

Eğer herhangi bir pürüz çıkmaz ise Fenerbahçe Uruguaylı genç yıldızla imzalar atılacak ve önümüzdeki günlerde Rolan Fenerbahçe kadrosuna dahil olacak.

Diego Rolan Kimdir?

1,79cm boyunda 22 yaşında olan Uruguaylı Diego Rolan, Santrafor mevkiinde oynuyor ve aynı zamanda sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor.


Güçlü fiziğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki Diego Rolan, Bordeaux formasıyla 78 maçta 18 gol atarken, 9 da asist yaptı.

Yıldız oyuncu Uruguay milli takımıyla çıktığı 11 maçta da 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.


Levent Ümit Erol/Sporundibi.com ÖZEL HABER
ÖZEL HABERLERİMİZİN TÜM HUKUKİ HAKLARI SAKLIDIR. KAYNAK VERİLMEDEN PAYLAŞILAMAZ.