Fenerbahçe, Sporting Lizbon ile yeni sezon hazırlık maçına çıkıyor. Dün İsviçre'ye giden Fenerbahçe, yeni sezon kampı 2. etabı kapsamında UEFA 3. ön eleme maçından önce Avrupa'nın dört güçlü takımı ile hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Fenerbahçe'nin İsviçre'deki ilk hazırlık maçı Sporting Lizbon ile olacak. Peki Fenerbahçe - Sporting Lizbon hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

FENERBAHÇE - SPORTİNG LİZBON MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ikinci hazırlık maçında Portekiz’in Sporting Lisbon takımıyla karşılaşacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde kadrosunu Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Carlos Kameni ile güçlendiren Fenerbahçe, ikinci kamp dönemi için gittiği İsviçre’nin Lozan şehrinde ikinci hazırlık maçına çıkacak. 12 Temmuz Çarşamba günü Censuy Stadı’nda oynanacak maç TSİ 20.30’da başlayacak ve D Smart'ın Smart Spor ve FBTV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İLK HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP

Yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde 27 Haziran akşamı yaptığı ilk antrenmanla başlayan Fenerbahçe, ardından 1-8 Temmuz tarihleri arasında Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde 7 günlük bir kamp süreci geçirdi. Kampın son günü, Düzce 18 Temmuz Stadı’nda Romanya’nın Juventus Bucuresti takımı ile ilk hazırlık maçına da çıkan Fenerbahçe, bu mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı.

FENERBAHÇE'NİN İSVİÇRE'DEKİ HAZIRLIK MAÇLARI TARİHLERİ

Yeni sezon öncesi ikinci kamp dönemi için İsviçre’nin Lozan şehrine hareket eden Fenerbahçe, 11-19 Temmuz tarihleri arasındaki ikinci kamp döneminde 4 hazırlık maçı daha oynayacak. 12 Temmuz Çarşamba günü Sporting Lizbon CP, 15 Temmuz Cumartesi günü Olympique Marsilya, 17 Temmuz Pazartesi günü Athletic Club Bilbao ve 19 Temmuz Çarşamba günü de AS Monaco ile yapılacak hazırlık maçlarını takip etmek isteyen Fenerbahçe taraftarı, www.starticket.ch sitesi üzerinden karşılaşma biletlerini satın alabileceklerdir.
Fenerbahçemiz, yeni sezonun ilk resmi maçına ise 27 Temmuz 2017 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavında çıkacak.