Fenerbahçe Başkanı Ali Koç her fırsatta gelecek sezon şampiyonluğun bir numaralı adayı olduklarını iddia ediyor… UEFA ile sıkıntılı bir süreç yaşayan ve bu yüzden istediği gibi transfer yapamayan sarı-lacivertlileri sezon sonunda da benzeri bir sıkıntı bekliyor.

Bunun yanı sıra birinci kaleci Volkan Demirel ve üçüncü kaleci Erten, iki stoper Skrtel ve Roman, forvetler Soldado ve Slimani, kanat oyuncuları Valbuena ve Ayew, bekler İsmail ve Şener’in yanı sıra Tolga Ciğerci ve Benzia’nın da sözleşmeleri bitiyor. Bunlardan herhangi birisinin bonservisinin alınması veya sözleşmesinin uzatılması düşünülüyor mu?
Başkan açıkladı gelecek sezon kaleciler Harun ve Berke olacak. Üçüncü kaleci kim olacak? Fenerbahçe gelecek sezona Serdar ve Sadık ikilisi ile mi başlayacak? Üç ve dördüncü stoperler kim olacak? Hasan Ali zaten beğenilmiyordu. Aziz Behiç alınamadığı için kaldı. Sol beke İsmail’in yerine alınacak isim as mı, olacak, yedek mi? Şener hemen hemen gitti. Sağ beki Dirar ve Isla mı devam ettirecek? Ayew ve Valbuena gidince/giderse kanatta sadece kiralık Moses kalacak. İki kanada 2’si yedek biri as 3 isim gerekecek. Kiralık mı gelecekler, bonservisleri ile mi? Soldado ve Slimani olmayacak? Frey birinci santrfor mu olacak? Yoksa bir değil iki forvet mi alınacak?

F.ENERBAHÇE’YE YAZ DÖNEMİNDE EN AZ 10 TRANSFER GEREK

Fenerbahçe’nin yaz transfer döneminde bir üçüncü kaleci, bir sağ, bir sol bek, iki stoper, sol kanada birisi as birisi yedek iki isim, Moses’ın yanına sağ kanada bir yedek, forvete de bir as bir yedek olmak üzere iki forvet gerekiyor.

Asıl soru ise Fenerbahçe’nin yapacağı transferleri Damien Comolli’nin mi yapacağı, yoksa Ersun Yanal’ın vereceği liste üzerinden mi olacağı.


Kaynak:Fotospor