Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sergileyemeyen ve küme düşme hattında yer alan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro yapılanması da başladı. Sarı lacivertlielrde teknik direktör Ersun Yanal'ın gelecek sezon kadroda düşünmediği ve yola devam etmek istediği futbolcuları belirlediği iddia edildi. 
 
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçe'de yeni sezonda kiralık futbolcularla yollar ayrılacak. Islam Slimani ve Benzia dışında Andre Ayew'in de gözden çıkarıldığı belirtildi. Bu isimler dışında Michael Frey ve Carlos Kameni de gönderilecek. Takımda sözleşmeleri sona erecek olan Roman Neustadter ve İsmail Köybaşı ile de yolların ayrılması planlanıyor. Sözleşmesi sona erecek olan futbolculardan Martin Skrtel'in de yapılan teklifi kabul etmediği iddia edildi.

VOLKAN DEMİREL'İN DURUMU BELİRSİZ

Harun, Isla, Sadık, Serdar Aziz, Hasan Ali, Mehmet Topal, Tolgay, Moses, Dirar, Zajc ve Mehmet Ekici gibi isimler yeni sezonda takımın omurgasını oluşturacak oyuncular olarak öne çıkıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaleci Volkan Demirel'in durumu ise henüz belirsiz. 

Sözleşmesi devam eden Jailson, Eljif Elmas ve Alper Potuk da forma mücadelesinde yer almaya çalışacak. Kiralık olarak gönderilen Ozan Tufan ile Barış Alıcı geri dönecek. Soldado ve Valbuena için de sezon sonunda karar verilmesi gündemde. 





Kaynak:Futbol Arena