Sarı-lacivertli oyuncular, milli takım maçları ve seçim için verilen 3 haftalık aranın ardından kalan 8 haftayı en iyi şekilde noktalamak istiyor. 

Tüm futbolcular başta kaptanlar; Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım olmak üzere aralarında toplanıp, ligde artık son düzlüğe girildiğini, puan durumunda bulundukları yerin kendilerine yakışmadığını ve iyi sonuçları almak zorunda olduklarını konuştu.

HEDEF 55 PUAN

Kalan 8 maçın tamamını kazanarak, moral bozukluğu yaşayan sarı-lacivertli camianın gönlünü kazanmak ve bir nebze olsun mutlu etmek adına alacakları 3 puanların değerli olduğu fikrinde buluştu.

Özellikle taraftarların kötü sonuçlara rağmen hemen her maç kendilerini yüksek destek verdiğini bildiren futbolcular, taraftarlara böyle bir borçları olduğunu da değerlendirdi. Bu kalan 8 haftada Galatasaray derbisine de dikkat çeken Fenerbahçeli yıldızlar, her maçı kazanmaları halinde moral kazanacaklarını hatta puan durumunda daha iyi bir noktaya ulaşacaklarını da yorumladı.

Ankaragücü ile bugün deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu karşılaşmayı milat sayarak, 8'de 8'le 24 puanı toplayıp 55 puana ulaşmayı hedefliyor.



Kaynak:Milliyet