Fenerbahçeli eski futbolcu ve şu anda Bayrampaşa'da forma giyen Gökay İravul, sarı lacivertli takımın şu anki durumuyla birlikte Aykut Kocaman hakkında Totemle Türkiye'ye konuştu. 

"3 TEMMUZ SÜRECİ FENERBAHÇE CAMİASINI ETKİLEDİ''

12-13 yaşlarındayken Denizlispor'dan geldim. Yöneticiler beni takip etmiş ve A takıma aldılar. Aykut Kocaman'ın bize değer verip A takımda oynatması önemliydi. 3 Temmuz süreci bütün Fenerbahçe camiasını etkiledi. Tabii bizleri de etkiledi. Kiralık gitmeyi doğru bulduk ancak tekrar dönüşü düşünerek gittik. En son Alanyaspor'a gittim bonservisimle ama bu süreçte birçok takımda görev aldım.

FENERBAHÇE'NİN DURUMU BENİ ÇOK ÜZÜYOR

Fenerbahçe'nin durumu beni üzüyor. Bir süreç yaşanıyor. Taraftarların bu tip başarısızlıklara tahammülü yok. Aziz Yıldırım uzun süre hizmet ettikten sonra görev değişiminin yaşanması bir sıkıntıya sebep oldu ama atlatılacaktır. Kalan 9 maçta en maksimum puanı alıp seneye yeni bir kadroyla gelecek sezonun şampiyonluktaki en önemli adayı olacaklardır. Çünkü artık başarısızlığa tahammül kalmadı ve şampiyonluk zamanı geldi diye düşünüyorum.

"AYKUT HOCA OLMASI GEREKENİ OYNATMAYA ÇALIŞIYOR"

İstatistikler bunun aksini söylüyor. Kadro kalitesi eleştirilen Fenerbahçe geçen sezon şampiyonun çok az puan farkıyla gerisindeydi ve çok gol atmıştı. Aykut Hoca, oyun sistemi olarak bir bütün halinde hareket etmeyi ön planda tutuyor. Ofansif veya defansif tercihler hocaların kararı. Aykut Hoca'nın çok defansif oynattığını söyleyemem, göze çok hoş gelmediğine katılabilirim ama bence olması gerekeni oynatmaya çalışıyor.