Fenerbahçe taraftarlarının belki de en çok sevdiği ve efsane olarak kabul ettiği Alex'in transferinde büyük payı olan Hakan Bilal Kutlualp Sporundibi.com'a çok özel açıklamalarda bulundu.

Alex transferinin çok zor bir transfer olduğunu vurgulayan Kutlualp, Alex'in çok özel bir futbolcu olduğunu ve bu transferde rol almanın kendisi için özel ve unutulmaz bir anı olduğunu söyledi.

Alex'in sadece Fenerbahçe için değil Türkiye için de önemli bir oyuncu olduğunu söyleyen Kutlualp '' Biz Alex'in büyük futbolcu olduğunu bildiğimiz için transfer ettik ve o da Fenerbahçe'nin ne kadar büyük olduğunu gördü ve Fenerbahçe'yi Brezilya'da da sevdirdi'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Bu Tip Transferlerde Öncüdür

Hakan Bilal Kutlalp ''Onu Türk futboluna kazandıran Hakan Bilal Kutlualp değil Fenerbahçe spor kulübüdür. Bu tipte oyuncuların ülkemize gelmesi önemlidir. Fenerbahçe bu konuda öncüdur ve öncü olmaya devam edecektir'' şeklinde açıklamalarda bulundu.


Öte yandan Volkan Ballı'nın Twitter'dan paylaştığı fotoğrafa Alex de Souza'dan "Özledim" şeklinde bir cevap gelmesi Fenerbahçeli taraftarları hem sevindirdi hem de duygulandırdı.

Volkan Ballı'nın paylaştığı o fotoğraf...

Sporun Dibi Özel Haber