Kadro dışı bırakılan Volkan Demirel'le fıtık operasyonu geçiren Mehmet Topal'ın yokluğunda kaptanlık görevini yürüten Hasan Ali Kaldırım, takım arkadaşlarını Galatasaray derbisine motive etme sorumluluğunu da üstlendi. Tecrübeli futbolcu, her şeye rağmen hala üst sıraları zorlama şanslarının olduğunu söyledi, bunun için derbiyi fırsat gösterdi.

Takımla dün bir toplantı yapan Hasan Ali, "Buradaki herkese şunu hatırlatayım: Galatasaray'la sahalarında 9 kez oynadık ve 3'ünü kazandık. Bizi o statta sadece 4 kez yenebildiler" dedi.

Rakıplerinin birçok eksiği olduğunu sözlerine ekleyen kaptan, "Bu maçın favorisi yok. Birçok kez derbi oynamış biri olarak söylüyorum; inanırsak, savaşırsak Galatasaray'ı orada bir kez daha yenebiliriz. Buna mecburuz. Camiaya, bize inananlara borçluyuz. İnsanları daha fazla üzmeye hakkımız yok. Her şeye yeniden başlamak istiyorsak, bu zafere çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Başkan Ali Koç ve bazı yöneticilerin de bugün ya da yarın Samandıra'da takımla bir araya gelip bir konuşma yapmasının beklendiği öğrenildi.