Fenerbahçe’de yaklaşık 1 aydır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Gregory Van der Wiel bambaşka bir görüntüde geri dönüyor. Sezon başından bu yana bir türlü istenen seviyeyi yakalayamayan tecrübeli sağ bek, sarı-lacivertli forma ile yeni bir sayfa açmak istiyor.
 
Kronik aşil tendiniti sakatlığından muzdarip olan Wiel’in sıkıntısını kademe kademe atlattığı, yeniden eski sağlığına kavuştuğu kaydedildi.

Ancak tedbiri elden bırakmayan 28 yaşındaki futbolcu, özellikle salon çalışmalarına ağırlık verdi. Milli takım arası nedeniyle 3 günlük izinde olan takımda hemen herkes tatile giderken, bir tek Hollandalı yıldız tesislerde kaldı.
 
Tecrübeli oyuncu, kuvvetlendirme çalışmalarıyla hem ayak bilekleri hem de tüm vücuduna form kazandırmaya çabalıyor. Sabah erken saatlerde tesislere giren Wiel, çift çalışmayla yoğun bir program uyguluyor.
 
Gelecek hafta Dick Advocaat’ın da ülkesinden dönmesiyle Galatasaray maçının taktik hazırlıklarına başlayacak Fenerbahçe’de Van der Wiel’in de sahaya inmesi amaçlanıyor. 
Van der Wiel son olarak, 16 Ekim tarihinde ligde oynanan Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde forma giymişti.

Kaynak : Skorer