"CEFASINI SEN ÇEKTİN, SEFASINI DA SEN SÜR"

EFSANE İSMİN KULÜBE GERİ GETİRİLMESİ İÇİN SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ...

Şampiyonluğa ulaştıkları tecrübeli hocanın dönüşüne daha önce "Ben varken olmaz" diyen Aziz Yıldırım ikna edildi. Başkan bu hamleye onay verdi. Kocaman'a da "Geçmişte sıkıntılar yaşadın. Ekibinle gel ve yarım bıraktığın işleri tamamla" denildi.

Vittor Pereira ile yolları ayırma kararı alan Fenerbahçe bunun için geri sayıma geçerken, teknik direktör arayışarında da çok sürpriz bir isim üzerinde yoğunlaştı.

Türkiye'yi sarsan ve en çok da sarı lacivertli kulübü etkileyen 3 Temmuz sürecinde takımın başındayken adeta taraftarın kahramanı ilan edilen Aykut Kocaman'ın geri getirilmesi için seferberlik ilan edildi...

Geçmişte şampiyoğunluğa ulaştıkalrı Aykut Kocaman'ın dönüşüne daha önce "Ben varken olmaz" diyen Başkan Aziz Yıldırım da ikna edildi ve o da bu hamleye onay verdi.

Şimdi gözler bundan sonra yaşanacak gelişmelere çevrildi.

İLK YANIT "HAYIR OLDU" AMA...

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Aykut Kocaman ile temasa geçildi...

3 Temmuz sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan tecrübeli hocanın bugünkü tabloda her şey Fenerbahçe lehine dönmüşken takımın başında olması gerektiğini düşünen sarı lacivertli yönetim, Kocaman'a da bu konuda baskı yapmaya başladı.

Ve kendisine, "Cefasını sen çektin, sefasını da sen sür. Geçmişte istediklerini gel ve gerçekleştir" denildi.

Aykut Kocaman'ın ise bu teklife ilk etapta yantı "Hayır" oldu.

Konyaspor ile çok iyi bir uyum yakaladığını söyleyen Aykut hoca, yeşil beyazlıları yarı yolda bırakmayacağını söyledi.

İŞ ARTIK YILDIRIM VE ÇETİNKAYA'NIN

Kocaman ikna olursa KONYA İLE ANLAŞILACAK!

Özellikle UEFA Avrupa Kupası maçları öncesi bu durumun gruplarda direkt yer alacak KOnyaspor'u yaralayacağını düşünen Aykut Kocaman, Fenerbahçeli yöneticilerin ısrarları sonrası telefonlarını kapatarak düşünmeye geçti.

Fenerbahçe ise bu konuda geri adım atmayacak.

Akut Kocaman konusunda sonuna kadar gidecekler.

Konyaspor'u da tatmin edecek formüller üzerinde düşünen sarı lacivertliler, Kocaman'ı ikna etmeyi yeterli görüyor.

Takımdaki futbolcuların da çok sevdiği ve onunla çalışmayı çok istedikleri Kocaman konusunda Ali Yıldırım ile Hasan Çetinkaya yetkilendirildi.

Bu ikili, Aykut hoca ile son derece yakınlar.

Sarı Lacivertliler, Kocaman'ın ekibi ile birlikte yarım kalan işlerini tamamlaması gerektiği fikrinde birleşmiş durumda.

FENERBAHÇE BAŞKA HOCA BULSUN!

Atiken Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Aykut Kocaman'ı bırakamyacaklarını söyledi. Şan, hocalarının her zaman sözleşmeye sadık kalacağını söylediğini belirterek, "Biz o işlere girmeyiz. Fenerbahçe kulübünün kendi meselesi. Nisan ayı sözleşşmeyi uzattık ve bir daha gündemimize böyle bir konu gelmedi.

Aykut Hoca ile ikinci defa çalışıyorum. Sözleşmesine her zaman sadık kalır. Dolayısıyla saygı duyalacak bir hoca. Fenerbahçe başka hoca bulsun, mutlaka da bulacaktır. Her hoca değişiminde Aykut hocamızın ismi geçiyor" dedi.

Kocaman'ın alternatifleri ilse Hiddink ve Pellegrini.

Kaynak: Hürriyet