Avrupa Ligi’ndeki Manchester United maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de teknik direktör Advocaat’ın oyuncularına uyarı geldi.

Kardemir Karabükspor maçı sonrası yapılan ilk antrenmanda futbolcularıyla toplantı yapan Hollandalı teknik adamın Manchester United’la yapılan ilk maçı hatırlattığı ve önemli bir sürprize imza atabileceklerini söyledi.

Lig TV’nin haberine göre, Dirk Advocaat’ın; futbolcularına “Manchester United bulunduğumuz grubun en iyi takımı. Önemli bir bütçeye sahipler. kaybedecek bir pozisyonumuz yok. sürpriz yapabilecek potansiyelimiz var. rakibin zorluğundan çok sizin sahada oynadığınız futboldan keyif almanız önemli. Eğer seyircinizle bütünleşip, oynadığınız futboldan keyif alırsanız gerisi gelecektir” dediği öğrenildi.

Hollandalı teknik adamın, Manchester United maçı onbirini belirlediği orta sahayı güçlü tutmak istediği belirtildi. Bu yüzden Roman Neustadter’i orta sahaya monte etmek isteyen Advocaat’ın Mehmet Topal, Josef De souza ve üçlüsünden yararlanmayı planladığı bildirildi.

Fenerbahçe’nin Manchester United karşısına kalede Volkan Demirel, savunmada Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali orta sahada Lens, Mehmet Topal, Neustader, Josef De souza, Volkan, forvette ise Robin van Persie on biriyle çıkması bekleniyor.

SAKAT FUTBOLCULARDAN İYİ HABER

Öte yandan Fenerbahçe’ye sakat futbolculardan iyi haber geldi. Bir süredir tedavisine devam edilen Fernandao kontrollü bir şekilde takımla antrenmanlara başlarken, ağrılarının tamamen geçtiği açıklandı. Brezilyalı futbolcunun antrenman eksiğini tamamladıktan sonra oynamak için Advocaat’tan görev bekleyeceği bildirildi. Aşil tendonunda problem yaşayan Van der Wiel’in de durumunun iyiye gittiği ve milli maç arasından sonra takıma döneceği belirtiliyor. Milli takımda sakatlanan Ozan Tufan’ın ise tedavisi sürerken, durumunun daha iyi gittiği açıklandı.