Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Sivasspor'u mağlup edenFenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması da yapılıyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda kalacak oyuncularla birlikte gönderilecek isimleri de belirlediği ve buna göre transferde yol haritası çizdiği belirtildi. Yanal'ın yeni sezonda daha fazla forma şansı vereceği genç isimler de belli oldu. 
 
Süper Lgi'de tarihinin en kötü dönemini geçiren Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları başladı. Tecrübeli teknik adam gelecek sezon Oğuz Kağan ile birlikte Ferdi Kadıoğlu'na daha fazla forma şansı verecek. Altyapıdan birçok futbolcuyu da kadroya dahil etmeyi planlayan Yanal'ın gönderilecek oyuncuları da yönetime rapor ettiği iddia edildi.

İşte o isimler:

Kalacaklar: Harun Tekin, Berke Özer, Mauricio İsla, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Jailson, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Eljif Elmas, Oğuz Kağan Güçtekin, Ferdi Kadıoğlu, Nabil Dirar, Mathieu Valbuena, Victor Moses

Belirsizler: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Alper Potuk, Andre Ayew, Roberto Soldado

Gidecekler: Carlos Kameni, Martin Skrtel, Roman Neustadter, İsmail Köybaşı, Yassine Benzia, İslam Slimani, Michael Frey

Altyapı takviyesi: Abdulcebrali Akbulut (Sol bek), Burak Albayrak (Stoper), Mahsun Çapkan (Kanat), Yusuf Mert Tunç (Forvet)




Kaynak:Futbol Arena