Hollandalı hocanın oyunun çift yönlü oynanması gerektiğini hemen her antrenmanda yinelediği, ilk 11 kıstaslarından birinin bu konu olduğu vurgulandı.

Buna göre Fenerbahçe'de hem potansiyelleri hem de ortaya koydukları performansla bazı isimler Cocu’nun beğenisini kazandı. İşte deneyimli teknik adamın dikkatini çeken isimler;

ELJİF ELMAS

Büyük umutlarla kadroya katılan Makedon oyuncu, Cocu’nun göz hapsinde duruyor. Çift yönlü orta saha oyuncusu olmasının yanında potansiyeliyle de sivrilen Elmas, gençleri parlatmasıyla ünlü Cocu’nun takip listesinde.

MEHMET EKİCİ

Sezon başı kampına hem fiziksel hem de mental açıdan hazır başlayan Mehmet de oyunu çift taraflı oynayabilmesiyle Phillip Cocu’nun alternatifleri arasına girdi.

GİULİANO

Brezilyalı yıldız, Aykut Kocaman’dan sonra Cocu’nun da ilk formayı vereceği isimler arasında sivriliyor. Tecrübeli orta sahayı Brezilya Milli Takımı’ndaki gibi 8 numarada düşünen Hollandalı hoca, önemli görevler vermeyi planlıyor.

JOSEF DE SOUZA

Cocu’nun hem analizleri hem eski maç izlemeleri sonucu Josef öne çıkıyor. Başarılı oyuncu topu oyuna sokuşu, iki yönlü tarzı ve profesyonellğiyle olumlu not almayı başardı.




Kaynak:Milliyet