Lig de çıkışa geçen sarı lacivertliler,ligin 13. haftası kârlı bir şekilde kapanmıştı. Fenerbahçe, Antalya deplasmanında galip gelirken, Beşiktaş’ın Yeni Malatya’yı yenememesi, Başakşehir ile Kayserispor’un yenişememesi sayesinde Kanarya, 3 puandan fazlasını kazanmıştı. Aykut Kocaman ve öğrencileri yine ‘fırsat haftası’nda! Dün oynanan Beşiktaş- Galatasaray derbisini Kara Kartal kazandı, Fenerbahçe zirveyle aradaki farkı 3’e düşürme şansını eline aldı. Sarı-Lacivertliler eğer Kasımpaşa’yı yenerse, şampiyonluk yolunda yeniden iddialı konuma gelecek.

İki takım arasında oynanacak mücaledeyi Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ile Asım Yusuf Öz yapacak.

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve 3 Aralık Pazar günü saat 19:30'da başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın spikerli anlatımı ile canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, İsla, Skrtel, Neustadter, İsmail, Josef, M.Topal, Dirar, Alper, Aatif, Guiliano

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Youssef, Omeruo, Veigneau, Neumayr, Pavelka, Mensah, Murillo, Trezeguet, Eduok

Aatif ve Alper 11'de Valbuena kulübede​

Sarı-Lacivertliler’de cevabı en çok merak edilen konu, Kasımpaşa karşısında forvette kimin oynayacağıydı. Aykut Kocaman, son idmanda Giuliano ile Alper’i önlü arkalı oynatarak tercihini bu ikiliden yana kullandığını gösterdi. Ancak asıl sürpriz sol kanattaki seçimi olacak. 52 yaşındaki çalıştırıcının, tamamen hazır hale gelmesine rağmen Mathieu Valbuena’yı bu akşam bir kez daha yedek soyunduracağı öğrenildi. Kocaman, Sivas ve Antalya maçlarında olduğu gibi formayı Aatif’a vermeyi planlıyor.

Josef-Topal’la devam

Aykut Kocaman’ın kulübedeki hücum hamleleri Valbuena ve Ahmethan olacak. Başarılı teknik adamın, son iki maçta olduğu gibi orta sahada Topal-Josef, savunmanın göbeğinde ise Skrtel-Neustadter ikilisiyle sahaya çıkması bekleniyor. Sakatlığını atlatan İsla da bugün defansın sağındaki yerini alacak.