Sarı-Lacivertlilerin devre arası ara transfer döneminde Shakthar Donetsk'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Oleksandr Karavaev, iddialı açıklamalarda bulundu.

- İlk geldiğimde biraz zorlandım! -

Adapte olmakta zorlandığını belirten Ukraynalı, "Devre arasında transfer olmak benim için pek kolay olmadı. Çünkü Ukrayna’da ligin ara dönemi Türkiye’ye kıyasla daha uzun. Ben geldiğimde buradaki sporcular çok formdaydılar; neredeyse fiziksel ve teknik formlarını hiç kaybetmemişlerdi. İlk geldiğimde biraz zorlandım ama Antalya kampında toparladım. Şimdi ise her geçen gün üstüne koyuyorum." şeklinde konuştu.

- Sahada takımımla beraber olmak isterim! -

Her zaman oynamak istediğini söyleyen Karavaev, "Bir sporcu olarak tabii ki her zaman sahada takımımla beraber olmak isterim. UEFA Avrupa Ligi’nde oynamayacağımı bilerek ve kabullenerek geldim. Biz bir aileyiz ve ben saha dışında da gereken o heyecanı, o enerjiyi takımımla yaşayacağımı biliyorum." dedi.

- Asist ve gollerin devamını getirmek istiyorum! -

Performansını sürdürmek istediğini söyleyen Ukraynalı oyuncu, "Asist ve gollerin devamını getirmek istiyorum. Hocamızın da bu anlamda profesyonelliğine ve tecrübesine inanıyorum. Henüz, hoca ile karşılıklı bir konuşma yapmadık ama eminim ki; benim farkında bile olmadığım şeyler onun gözünden kaçmıyordur ve değerlendirmelerini bu şekilde yapıyordur." ifadelerini kullandı.