Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, bu yıl 190 ülkenin katılımıyla çeşitli aktiviteler yapılan günde, Yıldırım’ın koltuğunu Ceren Palacı’ya bıraktığı belirtildi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde;

UNICEF bu yıl 20 Kasım Dünya Çocuk Günü'nde 190 ülkenin katılımı ile çeşitli aktiviteler yapıyor. Bu aktivitelerde çocuklar bazı ülkelerde başbakan oluyor, medya, sanat, spor dünyası, özel sektörün önde gelen kişi ve kuruluşlarına misafir oluyor ve görüşlerini paylaşıyorlar.

Bu etkinlikler kapsamında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım da Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Yürütme Kurulu Üyesi Ceren Palacı’yı makamında misafir etti.

Ceren Palacı başkanlık koltuğuna geçtikten sonra yaptığı konuşmasında, ülkemiz ve dünyadaki çocukların yaşadıkları sorunlara değinerek yetkililerden çocuk haklarına karşı daha duyarlı olmalarını istedi. Konuşmasının ardından Başkanımız Aziz Yıldırım Ceren Palacı’yı tebrik ederek başarılar diledi.

Bizler de Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü olarak 20 Kasım Dünya Çocuk Günü’nde, tüm çocukların daha sağlıklı, daha mutlu olduğu, yaşadığımız her alanda doğuştan sahip oldukları eğitim, sağlık, barınma ve her türlü şiddete karşı korunma gibi temel çocuk haklarının uygulandığı bir dünya dileriz.