Islam Slimani'nin geleceği hakkında konuşan Leicester City menajeri Brendan Rodgers, Cezayirli futbolcunun durumunu değerlendireceklerini açıkladı.

Kulüp ile 2 yıl daha sözleşmesi olan ancak yüksek maaşından dolayı elden çıkartılmak istenen Islam Slimani'ye "kalıcı" bir kulüp arayan Leicester City'de menajer Rodgers da Cezayirli futbolcunun kalmasına sıcak bakmıyor ve alternatif tercihlere yönelebileceklerinin mesajını verdi.

RODGERS DA UMUT VERMEDİ

Slimani'nin zorlu bir dönemden geçtğini ifade eden Rodgers, "Slimani'nin geleceği hakkında bir fikrim var. Onun için çok zorlu bir süreç ve bazen böyle olur, her şey istediğiniz, hayal ettiğiniz gibi gitmez. Şu anda futbol direktörümüz ile sezon sonu stratejileri için görüşmeler yapıyoruz, Slimani de bu planlamalar içerisinde görüştüğümüz isimlerden biri, incelemelerimiz devam ediyor" dedi.

ISLAM SLIMANI 2 YILDA 12 MİLYON EURO ALABİLİR

İngiliz basını, Rodgers'ın Slimani hakkında yaptığı açıklamaları "Slimani, Leicester için artık bir opsiyon değil. 30 milyon euro bonservis bedeli ödenen ve yıllık maaşı 6 milyon euroyu bulan Slimani için Sporting de devrede ancak onlar bile bu maaşın yarısını (3 milyon euro) karşılayamayacak durumda. Slimani, Leicester'da hiçbir şey yapmadan iki sezon boyunca 12 milyon euro kazanabilecek durumda ve Rodgers'ın Slimani'yi kadroda düşünmemesi Leicester'ı biraz daha esnek olmaya zorlayacak" şeklinde yorumladı.



Kaynak:Sporx