İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin Fenerbahçe forması giyen genç futbolcu Eljif Elmas'ın peşinde olduğu iddia edildi. İngiliz kulübünün yeni teknik direktör Brendan Rodgers'ın gelecek sezon takımı ilk 4 içerisine sokmak istediği ve bunun için de kaliteli bir takım oluşturmayı hedeflediği belirtildi. Rodgers'in bu doğrultuda Fenerbahçe'den Eljif Elmas'ı istediği öne sürüldü. 
 
İngiliz basınından Team Talk'ın haberine göre Leicester'ın yeni menajeri Brendan Rodgers'in yaz aylarında ilk transfer hedefi Eljif Elmas olacak. Real Madrid, Tottenham, Bayern Münih ve Juventus gibi dev kulüplerin de takip ettiği genç futbolcunun transferini mutlaka isteyen Leicester'in 30 milyon sterlin bonservis bedeli ödemeye yaklaşmak zorunda olacağı iddia edildi. Leicester'ın ayrıca Rangers'dan Alfredo Morales'i de transfer etmek istediği belirtildi. 
 
Eljif Elmas kimdir, kaç yaşında?

Kariyerine Makedonya'da Rabotnicki takımında başlayan Eljif Elmas, 2017 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bu sezon Süper Lig'de 22 maçta forma giyen genç futbolcu 1 kez gol sevinci yaşadı. Eljif Elmas, UEFA Avrupa Ligi'nde 7, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 2 ve Türkiye Kupası'nda da 2 maçta forma giydi. Makedonya Milli Takımı'nda da forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, bugüne kadar 5 kez milli formayı terletti.





Kaynak:Futbol Arena