Levent Ümit Erol yapmış olduğu Periscope canlı yayınında Fenerbahçe-Mehmet Ekici iddialarını yalanlarken; ''Mehmet Ekici, Fenerbahçe'ye gelmeyecek sezon sonunda Beşiktaş olursa kimse şaşırmasın'' açıklamasında bulundu.

Emre Belözoğlu iddialarını da değerlendiren transfer canavarı Erol; ''Emre Belözoğlu'nun Ocak ayında Fenerbahçe'ye gelme ihtimali yok!'' açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'nin 10 numarasının kim olacağını soran takipçilerine ''Fenerbahçe'nin 10 numarası Fabregas,Romero falan olmayacak. Fenerbahçe'nin 10 numarası Sosa olacak!'' cevabını verdi.

Son olarak Hakim Ziyech konusunda gelen eleştirilere de cevap veren Levent Ümit Erol; ''Spor medyasında Hakim Ziyech haberini ilk yapan benim gelecek dedim ve diğerleri gibi kıvırmadan haberimin arkasında durdum. Benden sonra herkes Hakim Ziyech-Fenerbahçe yazdı. Ama transfer gerçekleşmeyince resmen Ajax muhabiri oldular. Eğer Ajax son anda devreye girip parayı basmasaydı Hakim Ziyech şu anda Fenerbahçe'nin futbolcusuydu.'' açıklamasında bulundu.

Kendisine gelen transfer tepkilerine Erol ''Bu ülkede Alper'den Robin van Persie'ye, Ozan Tufan'dan Volkan Şen'e, Emenike'den Diego'ya, Stoch'tan Salih Uçan'a ve daha nice özel haber yaptım. Sosa'dan Arda Turan'a... Hepsinin viası bellidir. Süper Lig'den, alt liglere bir sürü özel haber yaptım. Doğruluk oranları bu kadar yüksek olan haber sitesi var mı? Benim kadar emeği çalınan,hakkı yenilen birisi var mı? Sizdeki vicdan bu mu?'' açıklamasında bulundu.

Levent Ümit Erol son olarak sözlerini; ''Yaptığımız haberlere kıymet verildi mi? Bize madalya mı takıldı? Hala Hakim Ziyech diyorsunuz... Sabaha kadar emek verip çalışıyoruz genç kardeşlerimizle. Bizim hakkımız sadece bir kuru alkış olmalıyken tam tersi tepkiler veriliyor. Ne anamız kalıyor, ne babamız, ne de bacımız! Bu mu vicdan? Bu mu adamlık'' açıklamasıyla tamamladı.